Aktualno Trendi Turizem 

V Snoviku odslej mogoče tudi kampiranje

V Termah Snovik je poleg prenočevanja v apartmajih in sobah po novem mogoče tudi kampiranje. Pred kratkim so namreč v neposredni bližini termalnega centra odprli kamp z devetimi mesti za počitniška vozila in 20 šotorov ter s pripadajočimi sanitarnimi objekti in pralnico. Odprt je vse dni v letu.

Eko kamp Snovik so zgradili v duhu trajnostne filozofije z lokalnimi materiali, so sporočili iz Term Snovik. Uporabili so les izključno iz Snovika, vsa dela pa so izvedli ob pomoči domačih obrtnikov iz Tuhinjske doline.

Letos bodo v Termah Snovik praznovali 30-obletnico postavitve prvega pilotnega bazena, pokrite termalne bazene pa so odprli pred skoraj natanko 22 leti. Od takrat so našteli več kot 2,8 milijona gostov.

 

Kamp Snovik se nahaja v neposredni bližini apartmajskega kompleksa Term Snovik v čudoviti nedotaknjeni naravi. Odlična lokacija kampa v objemu gozdov ob žuborečem potoku v prijetnem zavetju naravne sence dreves bo poskrbela za vaš popoln oddih.

V kampu je na voljo 10 mest za avtodome in 20 mest za šotore. Vsa mesta so oštevilčena.

Kamp nudi priključke za elektriko, pitno vodo, postajo za praznjenje odpadnih voda, toaletne prostore, prhe, brezplačen WiFi, skupno območje za žar, gostom je na voljo tudi pralni in prav tako sušilni stroj.

Dodatne storitve za goste kampa v Termah Snovik so bazeni, savne in wellness; dnevne vodene vodne vadbe v termalnih bazenih, otroško igrišče, animirani program za otroke, restavracija Potočka z okusnimi tradicionalnimi jedmi iz Tuhinjske doline in Kamnika; nudijo tudi možnost najema (električnih) koles ter zunanje fitnes naprave in trim stezo.

V okolici najdete kolesarske poti, tematske pohodne poti, Smučišče Krvavec, Arboretum Volčji Potok, Veliko Planino s pastirsko naselbino

Vsi gostje kampa lahko izkoristijo 20 % popust na redne kopalne vstopnice in 10 % na savna in wellness storitve v Termah Snovik. Da bi zadovoljili vse potrebe svojih gostov, je na voljo tudi polnilna postaja za električna vozila pred območjem termalnega kompleksa.

STA/UREDNIŠTVO, foto STA/Terme Snovik

Sorodni članki